ACI u prvoj polovici 2011. zaradio 10 milijuna kn

Bez autora
Jul 27 2011

Nacionalni nautički sustav ACI tijekom prvih šest mjeseci ove godine oprihodio je 77,2 milijuna kuna, dok bruto dobit iznosi 10,8 milijuna kuna što je gotovo 50 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje. Najuspješnije marine bile su dubrovački Komolac s 9,4 milijuna kuna prihoda i splitski ACI s 8,8 milijuna kuna. Najveći dio novca zarađen je od stalnog veza koji čini 60 posto prihoda, što je pet posto više u odnosu na prvu polovice prošle godine. Najviše prihode u kategoriji dnevnog veza ostvarile su ACI marine u Palmižani (1,5 milijuna kuna), Korčuli (1,1 milijun kuna), Dubrovniku (milijun kuna) i Skradinu (878 tisuća kuna).

ACI u prvoj polovici 2011. zaradio 10 milijuna knNacionalni nautički sustav ACI tijekom prvih šest mjeseci ove godine oprihodio je 77,2 milijuna kuna, dok bruto dobit iznosi 10,8 milijuna kuna što je gotovo 50 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje.

Najuspješnije marine bile su dubrovački Komolac s 9,4 milijuna kuna prihoda i splitski ACI s 8,8 milijuna kuna.

Najveći dio novca zarađen je od stalnog veza koji čini 60 posto prihoda, što je pet posto više u odnosu na prvu polovice prošle godine. Najviše prihode u kategoriji dnevnog veza ostvarile su ACI marine u Palmižani (1,5 milijuna kuna), Korčuli (1,1 milijun kuna), Dubrovniku (milijun kuna) i Skradinu (878 tisuća kuna).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik